Ervaren marketeers inhuren

senior marketeers met 15+ jaar ervaring
gericht op groei en resultaat

Direct beschikbaar

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Google Ads specialist inhuren

Google Ads specialist inhuren

Google Ads (voorheen Google AdWords) is het online-advertentieprogramma van Google waarmee bedrijven reclame kunnen maken via zoekcampagnes, bannercampagnes, videocampagnes, shopping-campagnes en app-campagnes. Google Ads maakt hierbij gebruik van het pay-per-clicksysteem (PPC), waardoor u pas hoeft te betalen voor uw advertentie als er daadwerkelijk op wordt geklikt. Zijn er meerdere adverteerders voor hetzelfde zoekwoord? Dan zet Google de advertenties bovenaan die het meest relevant zijn en het hoogste bedrag bieden per klik.

Hoe u deze campagnes realiseert? Door een zeer ervaren Google Ads marketeer in te huren bij Valu.

Wat doet een Google Ads specialist?

Een Google Ads specialist van Valu weet de advertentiemogelijkheden voor uw bedrijf optimaal te benutten. Dit doet hij door een nieuw account op te zetten, uw huidige Google Ads account voor u te beheren of u te adviseren over uw volgende campagne. De specialist zet vervolgens uw campagne op, zorgt ervoor dat de resultaten hiervan meetbaar zijn en blijft de campagne optimaliseren om zo de beste resultaten voor uw bedrijf te behalen.

Een Google Ads expert inhuren?

Wilt u optimaal gebruikmaken van Google Ads en het maximale uit uw marketingbudget halen? Bij Valu huurt u op gemakkelijke wijze een ervaren Adwords specialist in. Iemand die tijdelijk of structureel uw Google Ads campagne uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft. Natuurlijk houdt onze Google Ads specialist ook rekening met zaken als conversie, SEO en uw branding en positionering, zodat de campagnes naadloos integreren in de rest van uw marketing.

Een Google Ads marketeer via Valu is:

  • Zeer ervaren in adverteren via Google Ads, Google Shopping en Google Display netwerk
  • Een marketeer die rekening houdt met uw budget
  • Flexibel in te huren: al vanaf een dagdeel per week
  • Vrij van werkgeverslasten
  • Direct beschikbaar

Wilt u ook graag per direct een zeer ervaren Google Ads specialist inhuren via Valu of heeft u een vraag over het inhuren van een marketeer?

Neem direct contact op via 0252-823089 of via onderstaand formulier.