Direct sr. marketeer inhuren

marketing team met 15+ jaar ervaring
meestal direct beschikbaar

Op kantoor of op afstand

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

B2B Marketeer inhuren

B2B Marketeer inhuren

Hebt u een B2B bedrijf en wilt u de marketing professioneel vormgeven? Wij verzorgen B2B marketing die naadloos aansluit op de rest van uw bedrijf en marketing en sales afdelingen.

Wat doet onze B2B marketeer voor u?

De afgelopen jaren is het pakket waarmee een B2B marketeer werkt verschoven van offline, naar online marketing. Dit heeft geleid tot een aantal veranderingen in de business to business marketing werkzaamheden:

 • Marketing is tegenwoordig data-driven, waardoor campagnes vorm krijgen door analyse en het optimaliseren van campagnes, advertenties en andere commerciële uitingen.
 • Automatisering wordt steeds belangrijker. Zo is AI (artificial intelligence) niet meer weg te denken uit online marketing.
 • Koude acquisitie, zoals bellen is vaak minder effectief en duurder. Tegenwoordig zet een B2B marketeer inbound technieken in.
 • Ruim de helft van B2B beslissers is jong en koopt via het internet. De verkoper moet hierop inspringen om zijn doelgroep te bereiken.
 • Er zijn duizenden marketing tools beschikbaar en dit aantal groeit met de dag, onze B2B marketingspecialist weet welke tools ècht nuttig zijn

Wat mag u verwachten van onze B2B-marketeer?

Een goede B2B marketeer moet veelzijdig zijn en altijd bereid om nieuwe technieken eigen te maken. De B2B marketingspecialist moet open staan voor de nieuwste ontwikkelingen en tools in de marketingwereld en mee gaan in belangrijke trends.
Een B2B marketeer moet daarnaast een flinke portie (basis)kennis hebben van sales, het doen van onderzoek, implementatie en marketingstrategieën.
Doordat B2B marketing erg breed is, opereert een B2B marketeer nooit alleen maar bij voorkeur binnen een marketingteam. De meeste goede B2B marketeers binnen een team zijn gespecialiseerd in één marketingspecialisme, zoals het opzetten van campagnes, het creëren van content, het ontwikkelen van websites of het uitproberen van tools en technologie om te bekijken wat wel en wat niet werkt bij een bepaalde marketingstrategie.

Waar huur je een B2B-marketeer in?

Bij Valu huurt u gemakkelijk en snel een B2B marketeer in, zowel tijdelijk als structureel en op locatie of op afstand. Zo’n Valu B2B marketeer is:

 • Een zeer ervaren business to business marketeer
 • Een effectieve marketeer dankzij ervaring en hoog kennisniveau
 • Flexibel inzetbaar doordat de urenafname aanpasbaar is
 • Relatief goedkoop ten opzichte van marketeers in loondienst
 • Direct beschikbaar.

Wilt u ook graag per direct een ervaren B2B marketeer inhuren of heeft u een vraag over het inhuren van een B2B marketingspecialist via Valu?
Neem dan direct contact op via 0252-823089 of via onderstaand formulier.

  B2B marketing ontwikkelingen

  Van alle aspecten van marketing maakt B2B op dit moment misschien wel de grootste ontwikkeling door. Duizenden tools en steeds veeleisender doelgroepen zorgen voor behoorlijke uitdagingen voor B2B verkopers en ook de B2B marketeers moeten veelzijdig zijn om de trends bij te kunnen benen. Bedrijven die geen B2B marketeer in huis hebben, doen er goed aan om tijdelijk of structureel een B2B marketeer in te huren, bijvoorbeeld via Valu.