Direct sr. marketeer inhuren

marketing team met 15+ jaar ervaring
meestal direct beschikbaar

Op kantoor of op afstand

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Marketing voor technische bedrijven

Marketing voor technische bedrijven

Technisch onderlegde marketeer inhuren

Heeft u behoefte aan de expertise van een ervaren marketeer, maar dan het liefst eentje met een technische achtergrond die begrijpt waar uw onderneming zich op richt? Bij Valu kunt u tijdelijk of structureel een technisch marketeer inhuren die feeling en affiniteit heeft met techniek en de vertaalslag kan maken tussen de technische eigenschappen van uw producten naar een marketingplan en bijbehorende marketingactiviteiten. Het doel van deze vertaalslag? Het genereren van meer omzet.

Het belang van marketing voor technische bedrijven

Vaak zien wij bij technische bedrijven dat de website, advertenties of blogs bol staan met onnavolgbare termen, technische omschrijvingen die de gemiddelde Nederlander niets zegt of vakjargon. Er is hier in de meeste gevallen sprake van bedrijfsblindheid en dat is zonde, want met moeilijk te lezen of te begrijpen teksten en productomschrijvingen haken potentiële klanten af en zullen ze hun aanschaf bij de concurrent doen. Een technisch marketeer voorkomt dat dit gebeurt en leidt uw doelgroep de juiste richting op waarbij ze wél overgaan tot aankoop.

Zoals een van onze klanten zei:

Er treed bij ons bedrijfsblindheid op maar Valu helpt me om het aanbod te verwoorden op een manier die de klant snapt en aantrekkelijk vindt.

Wat doet een technisch marketingspecialist voor u?

Een technisch marketeer begrijpt beide werelden: zowel de marketingwereld als de technische sector. Hij brengt deze werelden voor uw samen door de vertaalslag tussen de technische eigenschappen van uw producten naar klantvoordelen voor uw doelgroep te maken. Hierdoor worden bezoekers van uw website duidelijk geïnformeerd over uw aanbod en de specificaties en wordt vakjargon uit de weg gegaan. Op deze manier zijn uw teksten, persberichten en/of blogs glashelder, aantrekkelijk en wordt een bredere doelgroep aangesproken. Een marketeer zonder technische achtergrondkennis kan uw producten natuurlijk ook omschrijven en aanprijzen, maar mist in veelal de expertise of simpelweg de technisch logica, waardoor het schrijven van technische (web)teksten meer tijd in beslag neemt door het vele uitzoekwerk.

Fijn eindelijk een marketeer die mijn markt begrijpt en snapt wat er speelt in de technische sector

Wat bieden de technisch marketeers van Valu u?

De in te huren marketeers met een technische achtergrond van Valu bieden u:

  • Aantrekkelijk en duidelijke verwoording van technische teksten
  • Ruim tien jaar marketingervaring
  • Iemand die begrijpt wat er speelt in de technische sector en waarom
  • Een flexibel contact. Structureel of tijdelijk.
  • Marketingwerkzaamheden op locatie of op afstand.

Laten we eens praten

Wilt u ook een marketeer die u vanuit een technische achtergrond helpt met de uitwerking van marketingactiviteiten om meer klanten te trekken en meer omzet te genereren of heeft u een vraag over onze technische marketeers?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0252-823089.