Ervaren marketeers inhuren

senior marketeers met 15+ jaar ervaring
gericht op groei en resultaat

Direct beschikbaar

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Freelance marketeer

Freelance marketeer

Direct een flexibele en ervaren freelance marketeer inhuren kan bij Valu! Wij hebben marketeers met kennis van Social Media, SEO, SEA, E-mail en conversie-optimalisatie. Realiseer gemakkelijk en op een handige manier groei van uw bedrijf met een marketeer die direct inzetbaar is voor meerdere dagdelen per maand.

Als u moeite heeft met het vinden van een goede online marketing professional, maar wel op dit moment wilt groeien met uw bedrijf, kunnen wij met u kennismaken. Wij zorgen voor een flexibele freelance marketeer tegen een scherp tarief.

Wat doet een freelance marketeer?

 • Uw doelstellingen in kaart brengen en uitdenken. Bij het leren kennen van een bedrijf, bepalen onze marketeers direct welke methode en werkwijze voor uw bedrijf resultaat oplevert. 
 • Tegelijkertijd leert de freelance marketeer uw bedrijf kennen! Dankzij de jarenlange ervaring van onze marketing freelancers halen zij deze informatie doelgericht naar zich toe.
 • Met behulp van de doelstellingen en kennis over het bedrijf, bepaalt de marketeer welke marketingtools er nodig zijn.
 • Na overleg direct aan de slag! Het hangt af van de doelstelling en de marketingwerkzaamheden hoe lang het project zal duren. Wij zullen u hierin adviseren, maar uiteindelijk bepaalt u natuurlijk hoe lang u gebruik maakt van de freelance marketeer.
 • Resultaat halen & groei voor uw bedrijf realiseren!

Benieuwd wat onze marketeers voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan direct contact op via 0252-823089 of via onderstaand formulier.


  Voorbeeld van een traject

  Aan de hand van een voorbeeld leggen wij uit hoe een traject kan lopen:

  Stel, het is uw doelstelling om beter gevonden te worden in de Google zoekmachine. Dit kan op 2 manieren, namelijk met SEO & Google Ads (SEA). De basis voor beiden is echter het hebben van goede, conversiegerichte pagina’s op uw website. 

  • Door uw bedrijf te leren kennen, weten wij waar uw bedrijf sterk in is & welke diensten er geleverd worden.
  • De doelstellingen zijn in kaart gebracht.
  • Wij hebben verschillende tools om zoekwoordenonderzoek uit te voeren en wij kunnen zien wat de belangrijkste SEO werkzaamheden zijn. Voor advertenties in Google, richten wij Google Ads in. 
  • We gaan aan de slag met het optimaliseren van uw website & de Google Ads!
  • Het aantal leads stijgt, op basis van uw doelstellingen.

  U kunt ervan op aan dat onze freelance marketeers zeer ervaren zijn en erg doelgericht te werk gaan. Zij dragen waardevolle kennis over, maar zijn zeker goed betaalbaar. Wilt u nu ook aan de slag gaan? . Wacht niet langer en plan direct een afspraak in!