Ervaren marketeers inhuren

senior marketeers met 15+ jaar ervaring
gericht op groei en resultaat

Direct beschikbaar

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Interim marketeer of marketing manager inhuren op locatie

Interim marketeer of marketing manager inhuren op locatie

Heeft u behoefte aan (tijdelijke) marketingondersteuning van iemand die succesvol een project kan leiden of uw website kan vernieuwen, maar wilt u hiervoor niet iemand in dienst nemen?

Huur dan een interim marketeer op locatie in. Of het nu gaat om een interim marketing specialist of interim marketing manager: Valu heeft vrijwel alle marketing disciplines in huis

Valu biedt u de volgende voordelen bij het inhuren van een interim marketeer voor u op een rij:

Extra capaciteit zonder contract

Of het nu gaat om het leiden van een groot marketingproject, het structureel inzetten van een extra marketingexpert of het tijdelijk bijspringen op de marketingafdeling vanwege een zwangerschapsverlof, een marketeer op locatie biedt de oplossing. Een interim marketeer is in veel gevallen al in te huren vanaf 4 uur per week. Afhankelijk van de werkdruk zijn het aantal uren maandelijks te wijzigen. Verder zit u nergens aan vast.

Op het moment dat het marketingproject is afgerond en u de marketeer niet meer nodig hebt, nemen jullie probleemloos afscheid van elkaar.

Een tijdelijk of structureel teamlid

Interim online marketeers op locatie zijn gedurende het project of looptijd onderdeel van uw bestaande (marketing)team. Op deze manier leert de marketeer snel kennis maken met de bedrijfscultuur, uw marketingstrategie en doeleinden en is onderlinge communicatie gemakkelijk.

Daarnaast heeft u als ondernemer inzicht in het gehele proces en de werkzaamheden van de marketeer.

Kennisoverdracht

Omdat de marketeer samen met uw team op locatie werkt, blijft de kennis binnen de muren van uw onderneming. Niet alleen zet de marketeer zich in voor succesvolle marketing, ook draagt de ervaren marketeer kennis over aan uw vaste medewerkers. Zo maken zij in korte tijd kennis met nieuwe marketinginzichten, ervaringen en leren zij nieuwe marketingtools inzetten. Zij krijgen de kans zichzelf te ontwikkelen.

Binnenhalen ontbrekende ervaring en expertise

Voor een omvangrijk project, bijvoorbeeld het lanceren en promoten van een nieuwe website, hebt u behoefte aan ervaren marketeers die bekend zijn met alle aspecten van marketing zoals SEO, SEA en social media.

Het vinden van een ervaren marketeer die op contractbasis slechts een paar uur per week wilt werken is natuurlijk lastig. Het inhuren van expertise is dan ook een uitkomst.

Geen werkgeverslasten

Wanneer u een marketeer op locatie inhuurt, zit u nergens aan vast. U betaalt alleen voor de op voorhand overeengekomen uren per maand en heeft geen omkijken naar werkgeverslasten en plichten. Met het inhuren van een marketeer op locatie heeft u niet te maken met vakantiedagen, ziektekosten, dure interne opleidingen, inwerken, tijdrovende  sollicitatieprocedures, leaseauto’s en vertrekpremies.

U betaalt enkel wat u afneemt.

Waar vindt u zo’n ervaren marketeer op locatie?

Bij Valu kunt u op simpele wijze een marketeer op locatie inhuren. Iemand die minstens tien jaar ervaring heeft met het oppakken en uitvoeren van al uw marketinguitdagingen.

Een marketeer op locatie via Valu is:

  • Zeer ervaren
  • Flexibel in te huren: al vanaf een dagdeel per week
  • Vrij van werkgeverslasten en risico’s
  • Relatief goedkoop ten opzichte van marketeers in loondienst
  • Direct beschikbaar

Wilt u ook graag per direct een ervaren marketeer over de werkvloer of heeft u een vraag over het inhuren van een marketeer?

Neem direct contact op via 0252-823089 of via onderstaand formulier. Wij regelen de rest.