Direct sr. marketeer inhuren

marketing team met 15+ jaar ervaring
meestal direct beschikbaar

Op kantoor of op afstand

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Interim marketeer voor tijdelijk waarnemen openstaande marketing vacature

Interim marketeer voor tijdelijk waarnemen openstaande marketing vacature

Heeft u tijdelijk behoefte aan een ervaren interim marketeer ter waarneming van een openstaande marketing vacature? Dan bent u bij Valu aan het juiste adres. Valu biedt u namelijk de mogelijkheid tot het tijdelijk inhuren van ervaren interim marketeers. Onze interim marketingspecialisten hebben minstens 10 jaar ervaring, zijn zowel gewend om uit te voeren als om leiding te geven en dragen graag kennis over aan andere marketeers binnen uw marketingafdeling. Uiteraard zijn onze interim marketeers op de hoogte van de huidige marketingtrends, zodat ze u en uw vaste medewerkers altijd kunnen voorzien van de best passende marketingoplossingen en strategieën.

Wat kan een interim marketeer doen totdat uw openstaande vacature vervuld is?

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen om al uw marketingdoelstellingen, groot én klein, te behalen terwijl u op zoek gaat naar opvulling van uw openstaande marketing vacature?
Hieronder leest u de voordelen:

1. Een interim marketeer biedt extra capaciteit zonder contract

Of het nu gaat om het leiden van een marketingproject, het structureel inzetten van een extra marketingexpert of het niet kunnen vervullen van een openstaande marketing vacature, een interim marketeer biedt de oplossing en geeft u tijd om rustig verder te zoeken zonder dat uw marketingactiviteiten dreigen te stagneren.

Een interim marketeer via Valu is in veel gevallen al in te huren vanaf 4 uur per week en is zowel op locatie als op afstand inzetbaar. Afhankelijk van de werkdruk zijn het aantal uren maandelijks te wijzigen, dus mocht u de ideale kandidaat voor uw openstaande marketing vacature hebben gevonden, dan nemen u en de Valu interim markteer probleemloos afscheid van elkaar.

2. Een Valu interim marketeer deelt kennis met uw team

Interim marketeers die een tijdelijke marketing vacature opvullen, zijn bij Valu echt loyaal aan het bestaande (marketing)team. De ingehuurde interim marketeer zal snel kennis maken met de bedrijfscultuur, uw marketingstrategie en doeleinden en onderlinge communicatie zal eenvoudig verlopen.

3. Een interim marketeer draagt kennis over aan uw marketeers

Omdat de interim marketeer nauw samen werkt met uw marketingteam, blijft overgedragen kennis en vaardigheden binnen uw organisatie. In korte tijd leren uw huidige marketingmedewerkers nieuwe marketinginzichten, strategieën en leren zij nieuwe marketingtools inzetten.

4. Binnenhalen ontbrekende ervaring en expertise

Voor een omvangrijk project, bijvoorbeeld het lanceren en promoten van een nieuwe website, het opzetten van een campagne of het bedenken van een marketingstrategie hebt u behoefte aan ervaren (interim)marketeers die bekend zijn met alle aspecten van marketing zoals SEO, SEA en social media.
Het vinden van een ervaren marketeer die op contractbasis slechts een paar uur per week wilt werken is natuurlijk lastig. Het inhuren van tijdelijke marketing expertise is dan ook een uitkomst. Zeker als dat vanaf slechts vier uur per week kan.

5. Inhuren interim marketeer zonder werkgeverslasten

Wanneer u een interim marketeer via Valu inhuurt, zit u nergens aan vast. U betaalt alleen voor de op voorhand overeengekomen uren per maand en heeft geen omkijken naar werkgeverslasten en plichten. Met het inhuren van een interim marketeer heeft u niet te maken met vakantiedagen, ziektekosten, dure interne opleidingen, inwerken, tijdrovende sollicitatieprocedures, leaseauto’s en vertrekpremies. U betaalt enkel wat u afneemt.

Waar vindt u een interim marketeer voor het tijdelijk waarnemen van een openstaande marketing vacature?

Bij Valu kunt u op simpele wijze een interim marketeer inhuren om tijdelijk een openstaande marketing vacature te vullen. Zo’n marketeer is:

  • Zeer ervaren
  • Een effectieve kracht dankzij ervaring en hoog kennisniveau
  • Flexibel inzetbaar doordat de urenafname aanpasbaar is
  • Relatief goedkoop ten opzichte van marketeers in loondienst
  • Direct beschikbaar

Wilt u ook graag per direct een ervaren interim marketeer inhuren of heeft u een vraag over het inhuren van één van onze andere marketingspecialisten?
Neem dan direct contact op via 0252-823089 of via onderstaand formulier.