Ervaren marketeers inhuren

senior marketeers met 15+ jaar ervaring
gericht op groei en resultaat

Direct beschikbaar

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Marketing strateeg inhuren

Marketing strateeg inhuren

Een marketing strateeg ontwikkelt strategieën en concepten, met als doel bedrijfsgroei te realiseren. Dit doet de marketingstrateeg door zoveel mogelijk informatie over uw bedrijf te verzamelen en van hieruit een realistische, passende marketingstrategie te formuleren. Aan de hand van deze strategie worden vervolgens marketingactiviteiten ontplooid en uitgevoerd.

Het begint met een marketingstrategie

Het succes van uw marketingactiviteiten hangt dus nauw samen met een goed uitgedachte marketingstrategie, waarin u in kaart brengt wat uw marketingdoelen zijn, wie uw doelgroep is en hoe u uw marketingdoelstellingen denkt te behalen. Pas wanneer u duidelijk voor ogen heeft wat uw doelstellingen zijn, kunt u marketing succesvol inzetten.

Is uw marketingstrategie uitgestippeld? Dan kunt u bepalen welke marketingactiviteiten u gaat ontplooien om de strategie te ondersteunen en zoveel mogelijk groei te realiseren.

Een marketing strateeg inhuren?

Het opstellen van uw marketingstrategie is een tijdrovende klus. Uiteraard kunt u dit eigenhandig doen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit in samenspraak met een ervaren marketing strateeg van Valu te doen. Onze marketingspecialisten stippelen graag uw strategie uit en nemen vervolgens de marketingactiviteiten voor u uit handen.

Bij Valu kunt u op simpele wijze een marketingstrateeg inhuren. Iemand die ervaring heeft met het oppakken en uitvoeren van al uw marketinguitdagingen.

Een ingehuurde marketing strateeg van Valu is:

  • Zeer ervaren (minstens 15 jaar)
  • Maandelijks op te zeggen, u zit niet vast aan een contract
  • Vrij van werkgeverslasten
  • Relatief goedkoop ten opzichte van marketeers in loondienst
  • Direct beschikbaar

Wilt u ook graag per direct een marketingstrateeg inhuren via Valu of heeft u een vraag over het inhuren van een marketeer?

Neem direct contact op via 0252-823089 of via onderstaand formulier.