Ervaren marketeers inhuren

senior marketeers met 15+ jaar ervaring
gericht op groei en resultaat

Direct beschikbaar

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Non-profit marketeer inhuren

Non-profit marketeer inhuren

Zoekt u een non-profit marketeer die de marketing of een campagne aanstuurt voor een goed doel om positieve maatschappelijke of sociale veranderingen te bewerkstelligen? Bij Valu kunt u zo’n ervaren non-profit marketeer gemakkelijk en snel inhuren. Onze non-profit marketeers, gespecialiseerd in sociale marketing, helpen u graag met het uitstippelen van een marketingplan en het uitvoeren en evalueren van alle bijbehorende marketingactiviteiten. Tijdelijk of structureel.

Waarom een non-profit marketeer inhuren in plaats van iemand aannemen?   

Er zijn vele redenen te bedenken waarom het gunstiger is om een goede doelen marketeer in te huren, dan hem of haar in dienst te nemen. Een aantal van deze redenen zijn:

  • Een Valu non-profit marketeer is al vanaf 4 uur per week in te huren. Dit is moeilijk te realiseren met een vaste marketing medewerker.
  • Onze goede doelen marketeers kunnen tijdelijk worden ingehuurd. Bijvoorbeeld voor het opvangen van een zwangerschapsverlof. U zit hierdoor nooit vast aan een ingewikkeld of bindend contract.
  • Onze marketeers voor non-profit organisaties kunnen zowel op afstand als op locatie ingezet worden.
  • U zit niet vast aan werkgeverslasten. U betaalt alleen voor de uren die worden gewerkt.
  • Onze goede doelen marketeers zijn per direct beschikbaar.

Waarom kiezen voor een non-profit marketeer van Valu?

De marketeers van Valu hebben minstens tien jaar marketing ervaring, en bovendien diepgaande kennis van verschillende marketingaspecten, zoals copywriting, marketing automation, SEO, SEA, videomarketing en online adverteren op Social Media of via Google Ads. Daarnaast hebben de goede doelen marketeers ervaring met het aansturen en coachen van een marketingteam. De huidige medewerkers krijgen op deze manier kennis overgedragen, die binnen het bedrijf aanwezig blijft.

Wilt u ook graag een non-profit marketeer inhuren via Valu of heeft u een vraag over sociale marketing?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0252-823089