Direct sr. marketeer inhuren

marketing team met 15+ jaar ervaring
meestal direct beschikbaar

Op kantoor of op afstand

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Bing Marketeer inhuren

Bing Marketeer inhuren

Bing heeft een marketing aandeel van ca. 5% maar is niettemin interessant als marketing kanaal. Hieronder leest u daarover meer.

Voordelen van Bing marketing

We zouden het bijna vergeten, maar er zijn ook nog andere zoekmachines naast Google, zoals bijvoorbeeld Bing die sinds 2010 onder het beheer van Yahoo valt. Mensen die Bing als zoekmachine gebruiken zijn doorgaans iets ouder en beschikken over meer kapitaal dan de bezoekers van Google. Om deze reden maakt de zoekmachine het voor sommige producten en branches des te interessanter om in te zetten op SEO en SEA marketing via Bing in plaats van Google, zodat de producten of diensten zichtbaar en vindbaar zijn voor de juiste doelgroep.

Maar hoe doet u dat, efficiënte Bing SEO, Shopping of Ads marketing opzetten, uitvoeren en eventueel bijsturen na analyse?

Onze Bing marketeer denkt graag met u mee en bekijkt voor u de mogelijkheden voor een passende SEO strategie en Bing marketing campagne.

Bing Shopping en Bing Ads

Naast Google Shopping biedt ook Bing een shopping kanaal aan, genaamd Bing Shopping. Dit is een dienst voor het vinden van online producten. Voor ondernemers is dit de ideale manier om producten of een webshop onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Na het intypen van een zoekterm toont Bing verschillende winkels en webshops die het product aanbieden en vergelijkt de zoekmachine onderling de resultaten. Doordat u via Bing Shopping niet alleen potentiële klanten bereikt, maar voornamelijk bezoekers met een koopintentie, wordt uw advertentiebudget effectief ingezet. Bing bepaalt namelijk aan de hand van een zoekopdracht van een potentiële koper welke Bing Shopping Ads hiermee matchen. Deze advertenties worden daarna aan de koper getoond. De kosten van de advertentie gaan vervolgens, net als bij Google Shopping en Google Ads, per klik.

Wat kunnen onze Bing marketeers voor u betekenen?

U kunt via Valu een Bing specialist inhuren voor al uw optimalisatie werkzaamheden. Onze Bing marketeer heeft minimaal 15 jaar marketingervaring en biedt u het volgende:

  • Het formuleren van een Bing SEO strategie die nauw aansluit bij uw online marketing strategie
  • Het creëren en beheren van doeltreffende Bing Ads (advertenties)
  • Het uitrollen en analyseren van een effectieve Bing Shopping campagne
  • Het verbeteren van SEO webteksten waarbij de focus ligt op de behoeften van uw doelgroep, maar wel met het de voorwaarden van Bing in het achterhoofd
  • Het optimaliseren van uw vindbaarheid in zoekmachine Bing door content en advertenties te richten op specifieke zoekwoorden.

Bing SEO marketeer, Bing Shopping of Bing Ads marketeer inhuren

Wilt u samen met één van onze Bing SEO en Ads marketeers de mogelijkheden van Bing Shopping en marketing doornemen, zodat uw aanbod bovenaan in de zoekresultaten komt en zo potentiële klanten naar uw webshop of website trekt? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor het inhuren van een tijdelijke of permanente Bing SEO, Bing Ads of Bing Shopping specialist.
Een ingehuurde Bing marketeer van Valu is:

  • Zeer ervaren (minstens 15 jaar)
  • Maandelijks op te zeggen, u zit niet vast aan een contract
  • Vrij van werkgeverslasten
  • Relatief goedkoop ten opzichte van marketeers in loondienst
  • Direct beschikbaar.

Wilt u ook graag per direct een Bing marketeer inhuren of heeft u een vraag over het inhuren van een Bing marketingspecialist via Valu?
Neem dan direct contact op via 0252-823089 of via onderstaand formulier.