Ervaren marketeers inhuren

senior marketeers met 15+ jaar ervaring
gericht op groei en resultaat

Direct beschikbaar

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Marketing teamleider inhuren

Marketing teamleider inhuren

Heeft u behoefte aan een structurele of tijdelijke marketing teamleider? Iemand die alle ins and outs op marketinggebied kent en jarenlange ervaring heeft in het begeleiden van een marketingteam?

Huur dan een marketing teamleider via Valu in die deels op locatie en deels op afstand uw marketingactiviteiten uit handen neemt.

Het inhuren van een marketing teamleider via Valu

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een marketing teamleider?

Een ervaren leider als sparringpartner: of het nu iemand zoekt om een groot marketingproject te leiden, te fungeren als sparringpartner voor het bepalen van uw marketingstrategie of voor het structureel inzetten van een ervaren marketeer die sturing geeft aan uw overige teamleden, een marketing teamleider biedt altijd de oplossing. En dat zonder arbeidscontract.

Een tijdelijk of structureel teamlid: interim marketing teamleiders zijn gedurende het project of looptijd onderdeel van uw (marketing)team. Op deze manier leert de teamleider snel kennis maken met de bedrijfscultuur, uw marketingstrategie en doeleinden en is onderlinge communicatie met de teamleden gemakkelijk.

Kennisoverdracht: omdat de marketingteamleider van Valu samen met uw team werkt, blijft de kennis binnen de muren van uw onderneming. De ervaren teamleider draagt kennis over aan uw vaste medewerkers, waardoor zij zich kunnen ontwikkelen.

Binnenhalen ontbrekende ervaring en expertise: voor een omvangrijk marketingproject, bijvoorbeeld het lanceren en promoten van een nieuwe website, hebt u behoefte aan ervaren marketing teamleiders die bekend zijn met alle aspecten van marketing zoals SEO, SEA, Google Ads, Google Shopping en social media. Het vinden van een ervaren marketeer die snel beschikbaar en per maand flexibel in te zetten is, is via de arbeidsmarkt lastig. Het inhuren van expertise via Valu is dan ook een uitkomst.

Vrij van risico’s: wanneer u een marketing teamleider via Valu inhuurt, zit u nergens aan vast. U betaalt alleen voor de op voorhand overeengekomen uren per maand en heeft geen omkijken naar werkgeverslasten en plichten en heeft u dus niet te maken met vakantiedagen, ziektekosten en vertrekpremies. U betaalt enkel wat u afneemt.

Deels op locatie, deels op afstand: de marketing teamleider van Valu werkt in de meeste gevallen deels op uw locatie en deels op afstand. In overleg met u, zullen wij altijd kiezen voor de meest effectieve hybride oplossing.

Wilt u ook graag per direct een ervaren marketing teamleider inhuren die deels op locatie werkt en deels op afstand? Of heeft u een vraag over het inhuren van een marketeer?

Neem direct contact op via 0252-823089 of via onderstaand formulier.