Direct sr. marketeer inhuren

marketing team met 15+ jaar ervaring
meestal direct beschikbaar

Op kantoor of op afstand

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Vervanging marketing medewerker bij ziekte of burn-out

Vervanging marketing medewerker bij ziekte of burn-out

Zoekt u tijdelijke vervanging voor een marketing medewerker vanwege een kortstondige of langdurige ziekte of wilt u daarom graag extra handen op uw marketingafdeling om de druk op uw marketingpersoneel te verminderen? Onze ervaren marketing medewerkers helpen u graag met vervanging van ziek marketing personeel, de overbrugging van het ziekteverlof of tijdelijk bijspringen op de marketingafdeling, zodat uw marketingactiviteiten altijd doorgang kunnen vinden.

Een interim marketing medewerker overbrugt het ziekteverlof voor zolang u wilt

Een vervangend marketingmedewerker van Valu is voor korte of lange tijd in te huren en elke maand opzegbaar. Zo zit u als ondernemer nergens aan vast als uw vaste werknemer weer terug komt van zwangerschapsverlof, een langdurige ziekte of een burn-out. Wat uw marketingvraag ook is, bij Valu lossen we het graag voor u op. Dat geldt ook voor het werken op locatie of op afstand. Onze vervangende marketingspecialisten werken daar waar het voor u het beste uitkomt; op afstand vanuit huis of bij u op kantoor/ het bedrijf. Een hybride oplossing is ook mogelijk: in dat geval werk de in te huren marketingvervanger deels op locatie en deels op afstand. Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing voor de overbrugging van het ziekteverlof.

Waarom een vervangende marketing medewerker inhuren bij ziekte of een burn-out?

Als vast (marketing)personeel overspannen of ziek wordt, is het duur om een extra personeelslid voor uw marketingwerkzaamheden aan te nemen. Het is voordeliger en makkelijker om een tijdelijke marketingmedewerker in te huren. En dan natuurlijk het liefst een vervangend marketeer die ervaren is, maar waaraan u niet vast zit. Bij Valu begrijpen we dat en bieden wij u dan ook een prettige samenwerking waarbij u geniet van vele voordelen. Zo hebben onze marketingvervangers veel kennis en altijd minstens 10 jaar marketingervaring, waardoor hij of zij zonder inwerken voor u aan de slag kan. Daarnaast is een ingehuurde marketing medewerker via Valu bekend met alle aspecten van online marketing en op de hoogte van de laatste marketingtrends. Deze kennis en ervaring zet de marketing ziektevervanger effectief in, zodat u uw marketingdoelstellingen behaald en uw (overige) vaste marketingpersoneel zich tegelijkertijd ontwikkeld op marketinggebied.

Ziektevervanging van uw marketing medewerker via Valu is een snelle en gemakkelijker oplossing. Onze interim marketing medewerkers zijn:

  • Direct beschikbaar
  • Maandelijks opzegbaar, u zit niet vast aan een contract of de vervanger
  • Inzetbaar op locatie of op afstand (of een combinatie)
  • Vrij van werkgeverslasten, zoals vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen
  • Ervaren, dus snel ingewerkt (minstens 10 jaar ervaring als marketingspecialist)

Los vandaag nog het probleem op

Wilt u ook graag een ervaren marketingmedewerker om een korte of langdurige ziekteperiode van uw marketing medewerker op te vangen of een ziekteverlof te overbruggen? Of heeft u een vraag over onze vervangende marketingmedewerkers bij ziekte, overspannenheid, een burn-out of andere langlopende zaken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 0252-823089.