Direct sr. marketeer inhuren

marketing team met 15+ jaar ervaring
meestal direct beschikbaar

Op kantoor of op afstand

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Senior coaching en begeleiding voor uw marketingafdeling

Senior coaching en begeleiding voor uw marketingafdeling

Kan uw marketingafdeling wel een flinke opfrisbeurt en nieuwe kennis gebruiken? Bij Valu hebben wij de beste marketing coaches, die erg gewaardeerd worden door bedrijven waardoor ze eerder zijn ingehuurd. Onze marketeers zijn stuk voor stuk ervaren marketingspecialisten die doelgericht werken en een marketingafdeling kunnen begeleiden vanuit hun eigen inzichten en werkwijze, altijd objectief en ongehinderd door ingeslopen routines. We vertellen u graag meer over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen tijdens een telefonische kennismaking.  Wilt u uw marketingteam intern laten coachen? Neem dan contact op door te bellen naar 0252 – 823 089.

Binnen marketing zijn er altijd nieuwe ontwikkelingen en zijn het opdoen van nieuwe inspiratie en een een frisse blik erg belangrijk. Dit geldt ook voor uw  marketingafdeling. Onze ervaren marketeers houden de actuele marketingontwikkelingen bij en komen bij veel bedrijven. Zij zijn dan ook van  alle laatste ontwikkelingen op de hoogte en bekijken uw bedrijf en werkwijze vanuit hun eigen, objectieve perspectief.  Bovendien zien zij dankzij hun jarenlange ervaring snel wat een marketingafdeling nodig heeft en waar uw kansen liggen. Uw marketingteam laten coachen door een marketeer van Valu is daarom altijd waardevol voor een bedrijf. Vertel ons wat uw wensen en doelstellingen zijn op het gebied van marketing en wij zullen de coaching op uw bedrijf en team afstemmen, zodat het team vervolgens efficiënt en resultaatgericht aan de slag kan.

Coaching door Valu kan plaatsvinden op verschillende dagdelen. Benieuwd wat onze tarieven zijn? Bekijk ze hier.

Marketingstrategie

Het is verstandig om een duidelijke marketingstrategie na te streven, zodat het complete team een richtlijn heeft en een doel om naartoe te werken. Deze marketingstrategie kan op allerlei manieren worden ingevuld. Zo kennen wij in marketing veel verschillende strategieën en zijn er erg veel kanalen en tools die ingezet kunnen worden om de beste marketingresultaten te bereiken. Wij zetten deze verworven marketingkennis graag voor u in, zodat u uw gewenste doelstellingen behaald.

Afhankelijk van uw strategie, uw doelstelling en de programma’s die uw marketingafdeling gebruikt, maken wij een plan en presentatie op maat. De vraagstukken en wensen kunnen divers zijn. Zo kan uw bedrijf bijvoorbeeld al sterk zijn in online marketing, maar zoekt u hulp bij het opzetten van offline marketing. Of misschien wilt u uw kansen en naamsbekendheid vergroten via Social Media. Het kan ook zijn dat u advies over de complete marketingstrategie wenst, aangezien deze ontbreekt, of nog niet optimaal werkt. Ook dat kunnen onze marketeers voor u realiseren.

Tijdens de eerste ontmoeting met onze marketeer zien wij hoe ervaren uw marketingafdeling is en waar nieuwe kansen liggen. Aan de hand daarvan maken wij een realistisch plan voor het behalen van uw gewenste resultaat en maken wij op voorhand goede afspraken. De marketeer werkt vervolgens zelfstandig en vanuit eigen inzicht aan de opdracht. Dit zal plaatsvinden op uw locatie of vanuit huis, afhankelijk van het beoogde resultaat.

Data Gedreven marketeers

Onze marketeers coachen verschillende teams per maand en helpen deze bedrijven echt verder op het gebied van marketing. Dit komt doordat onze marketeers data gedreven werken en deze data op de juiste manier analyseren en inzetten. Al het verkeer maken wij zodoende meetbaar en daarop baseren wij onze marketinguitingen voor verschillende doelgroepen. Onze coaching marketeers maken van uw marketingafdeling ook een data gedreven team, om zo goede inzichten te verkrijgen en daarmee de juiste marketingstrategieën in te zetten voor het beoogde resultaat.

Kan uw marketingafdeling een frisse blik en extra kennis en inspiratie gebruiken? Laten we kennismaken. Neem vandaag nog contact op via 0252-823089 of via onderstaand formulier. Wij zijn u graag van dienst!