Direct sr. marketeer inhuren

Interim marketeers met 15+ jaar ervaring
meestal direct beschikbaar

Op kantoor of op afstand

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Coaching marketingafdeling intern

Coaching marketingafdeling intern

Kan uw marketingafdeling wel een flinke opfrisbeurt en nieuwe kennis gebruiken? Bij Valu hebben wij de beste coaches, die erg gewaardeerd worden door verschillende bedrijven. Dit zijn stuk voor stuk ervaren marketeers die goed kunnen begeleiden en samenwerken. We vertellen hier meer over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wilt u uw team intern laten coachen? Neem dan contact op, bel naar 0252 – 823 089.

In marketing zijn er altijd nieuwe ontwikkelingen en nieuwe inspiratie is erg belangrijk voor de marketingafdeling. Onze ervaren marketeers worden constant opgeleid en zijn dus alle laatste ontwikkelingen op de hoogte. Bovendien zien zij snel wat een marketingafdeling nodig heeft en waar de kansen liggen. Uw team laten coachen door een marketeer van Valu is daarom altijd erg waardevol. Vertel ons wat uw wensen zijn op het gebied van marketing en wij zullen de coaching op uw bedrijf en team afstemmen.

Coaching door Valu kan plaatsvinden op verschillende dagdelen. Benieuwd wat onze tarieven zijn? Bekijk ze hier.

Marketingstrategie

Het is verstandig om een duidelijke marketingstrategie na te streven, zodat het complete team een duidelijke richtlijn heeft, een doel om naartoe te werken. Deze marketingstrategie kan op allerlei manieren worden ingevuld. Zo kennen wij in marketing veel verschillende strategieën en zijn er erg veel kanalen & tools die ingezet kunnen worden. Wij sturen uw bedrijf op de juiste weg.

Afhankelijk van uw strategie en de programma’s die uw marketingafdeling gebruikt, maken wij een plan en presentatie op maat. Bijvoorbeeld; is uw bedrijf al sterk in online marketing, maar wilt u dit versterken door offline marketing? Of wilt u uw kansen & naamsbekendheid vergroten met Social Media? Ook hiervoor kennen wij de benodigde tools. Misschien wenst u juist wel advies over de complete marketingstrategie, aangezien deze ontbreekt, of niet optimaal werkt.
Tijdens de eerste ontmoeting met onze marketeer zien wij hoe ervaren uw marketingafdeling is en waar nieuwe kansen liggen. Dit delen wij met u en passen onze sturing waar nodig aan.

Data Gedreven marketeers

Onze marketeers coachen verschillende teams per maand en helpen deze bedrijven echt verder! Dit komt omdat onze marketeers erg data gedreven zijn en deze data op de juiste manier analyseren en inzetten. Al het verkeer maken wij meetbaar en daarop baseren wij onze marketinguitingen voor verschillende doelgroepen. Onze marketeers maken van uw marketingafdeling ook een data gedreven team, om zo goede inzichten te krijgen en daarmee de juiste richting op te gaan.

Kan uw marketingafdeling wel kennis & inspiratie gebruiken? Laten we kennismaken! Neem vandaag nog contact op via 0252-823089 of via onderstaand formulier. Wij zijn u graag van dienst!