Direct sr. marketeer inhuren

marketing team met 15+ jaar ervaring
meestal direct beschikbaar

Op kantoor of op afstand

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Event marketeer inhuren

Event marketeer inhuren

Mogelijk hebt u momenteel niet voldoende kennis of mankracht om voor het eerst of opnieuw een evenement te organiseren. Valu kan u ondersteunen door het tijdelijk ondersteunen bij het opzetten van het evenement, dit kan door uitvoerende ondersteuning, maar wij hebben ook ruime ervaring als projectleider van bedrijfsevents. En dit alles tegen een uiterst scherp tarief. Bel of mail ons om eens vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Event marketing wordt steeds vaker als marketingstrategie ingezet door bedrijven en organisaties en is dus ook voor u van belang om mee te nemen in uw bedrijfsstrategie. Er zijn verschillende manieren om event marketing in te zetten, maar het hoofddoel is altijd gelijk; het onder de aandacht brengen van uw bedrijfsevenement of beurs onder mogelijke geïnteresseerden, zodat deze mensen ook daadwerkelijk op uw evenement afkomen.

Hoe kan Valu u helpen bij event marketing?

Bent u op zoek naar een (interim) marketeer met uitgebreide ervaring in het organiseren van evenementen of een bedrijfsbeurs? Dan bent u bij de event marketeers van Valu aan het juiste adres. De events die worden georganiseerd sluiten altijd aan bij uw strategie en op de eerder geformuleerde doelen binnen uw bedrijf of organisatie. Aan de hand daarvan gaat de marketeer zelfstandig of in samenwerking met uw marketing afdeling aan de slag om de juiste vorm van een evenement te koppelen aan de doelstellingen om zo het hoogste rendement te behalen. Een evenement is om deze reden altijd maatwerk. Soms wordt een evenement georganiseerd om zakelijke relaties te versterken, soms om te netwerken en vaak om een merk of nieuw product te lanceren en onder de aandacht te brengen. Uiteraard wordt ook de nazorg door de evenementen marketeer voor u uit handen genomen, zodat u na afloop weet of uw doelstelling is behaald.

Waarom kiezen voor een event marketeer van Valu?

De evenementen marketeers van Valu hebben jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen en beurzen en het formuleren van passende doelstellingen. Als geen ander weten deze event marketeers hoe het event vorm moet krijgen om uw doel te bereiken. Een voorbeeld van een geslaagd project door één van onze event marketingexperts is de organisatie van een groot jaarlijks evenement voor één van de grootste bouwmarkten van Nederland. Hierbij werd intensief de samenwerking opgezocht met fabrikanten en andere stakeholders om tot een mooi evenement te komen dat win-win situaties creëerde voor alle partijen.

De event marketeers van Valu bieden:

 • Uitgebreide ervaring in het organiseren van evenementen
 • Betaling per project en dus geen langslepende contracten
 • Directe beschikbaarheid
 • De mogelijkheid tot ondersteuning van een bestaand event management binnen een bedrijf
 • Een frisse blik op doelstelling en resultaat van uw evenementen

Bent u benieuwd naar wat onze marketeer events voor uw organisatie kan betekenen of heeft u een vraag over eventmarketing? Neemt telefonisch contact met ons op of vraag een vrijblijvend gesprek aan om uw doelstelling en de organisatie van uw (bedrijfs)evenement met ons te bespreken.

  Wat is eventmarketing?

  Eventmarketing, oftewel evenementen marketing, is een georganiseerde gebeurtenis waar een geplande inhoud op doordachte wijze wordt aangeboden aan een doelgroep die deelneemt aan deze gebeurtenis. Event marketing kan op twee manieren worden ingezet. Zo is er de marketing van events en de marketing via events. Bij de eerste marketingvariant zet u een marketingstrategie op om een evenement of beurs te promoten. Bij de tweede variant wordt het evenement gebruikt als middel om een ander doel te behalen. Denk hierbij aan het vergroten van naamsbekendheid of het lanceren van een nieuw merk of product.

  Wat zijn de voordelen van eventmarketing?

  Een event als losstaande gebeurtenis laat niet de juiste indruk achter of trekt niet de juiste bezoekers en dat is een gemiste kans voor uw onderneming. Een event marketeer kan u helpen bij het integreren van evenementen in de bestaande marketingstrategie die wél impact maken. Zo helpt event marketing onder andere bij het activeren van en het verbinden met de doelgroep en daarnaast in het investeren in bestaande relaties.

  Wat is de kracht van Event Marketing

  Er kleven behoorlijk wat voordelen aan event marketing ten opzichte van traditionele marketing:

  • Tijdens een evenement leert de bezoeker een product of dienst beter begrijpen door het te zien en te beleven
  • Een (bedrijfs)event leidt tot een positieve indruk, mits goed georganiseerd
  • Tijdens een evenement worden meer zintuigen geprikkeld dan bij andere media. Zo kunt u bij een event producten laten proeven, laten horen of laten ondergaan.
  • Een event blijft beter hangen in het menselijk geheugen.