Ervaren marketeers inhuren

senior marketeers met 15+ jaar ervaring
gericht op groei en resultaat

Direct beschikbaar

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

In house marketing begeleiding

In house marketing begeleiding

Marketing ontwikkelt zich razendsnel en wordt zelfs niet op onderwijsinstanties volgens de laatste ontwikkelen overgebracht. Daar komt bij dat marketing in de praktijk het beste geleerd wordt. Ervaring & leren in de praktijk zijn doorslaggevend. Daarom is het goed om uw medewerkers goed te coachen. Hoe je dat doet? Met In House Marketing begeleiding van Valu.

Bij Valu hebben wij die ervaren marketeers. Zij hebben jarenlange ervaring in de praktijk, opgedaan bij veel verschillende bedrijven. Iedere kant van marketing snappen we en zijn hier erg enthousiast over. Wij willen graag onze kennis en ervaring overbrengen en daarom bieden wij in house marketing begeleiding aan aan uw team.

De term ‘marketing’ is vrij breed, daarom onderscheiden wij verschillende soorten marketing coaching. Onze ervaren marketeers zijn inzetbaar als:

 • marketing en sales sparring partner voor directie / management
 • teamlead marketing team
 • coach van bestaand marketing team
 • senior marketeer als aanvulling van een junior marketing team
 • marketing specialist op gebied waar intern te weinig kennis over is

Laat ons weten wat uw team nodig heeft en wij geven gerichte begeleiding voor uw bedrijf en team. Ook voor advies over uw marketingstrategie kunt u bij ons terecht. Vul vrijblijvend dit formulier in:

  Liever even bellen? Bel direct naar 0252-823089.

   

   

  Begeleiding met betrekking tot Google en zoekmachines

  Google is niet alleen maar een simpele zoekmachine, waarschijnlijk bent u daar wel achter. Het is ondertussen een heel belangrijke factor voor marketeers. Het is dé plek om uw website te presenteren, maar Google maakt dat niet gemakkelijk. Tevens zijn er meer zoekmachines die worden gebruikt. Dachten jullie al alles te weten over Google? Waarschijnlijk niet! Wij kunnen u (nog) meer vertellen over de manieren om in de zoekmachines vindbaar te worden (SEO & SEA). Daarnaast zijn er verschillende producten of programma’s van Google die handig zijn om te gebruiken, zoals Google Mijn Bedrijf, Google Analytics en Google Search Console. Waarschijnlijk weet uw marketingteam daar nog lang niet alles over en we zorgen er graag voor dat u geen kansen mist!

  Website & conversie-optimalisatie

  Wilt u het liefst uw website verbeteren, voordat u verder gaat met alle andere marketingwerkzaamheden? Hoe beter uw website is ingericht, des te beter de User Experience wordt en hoe meer conversie dit zal opleveren. Wij analyseren uw website samen met uw team en vervolgens zorgen wij voor de juiste begeleiding.

  Kennis over content

  Weet u precies wat de waarde van content is? Naast dat content heel prettig is voor uw klant, is het dé manier voor zoekmachines om uw website te begrijpen. Enkel door te begrijpen waar uw website over gaat, kan Google uw website bepaalde posities geven.
  Wij zorgen ervoor dat uw team alles komt te weten over het gebruiken van content op de website.

  Social Media

  Dé manier om uw naamsbekendheid te vergroten, maar ook om goede leads mee te krijgen is Social Media. Mocht u hier nog niet veel gemerkt hebben, dan wordt het tijd dat u contact met ons opneemt, om u hier meer over te vertellen. Na onze praktijkhulp zult u effectieve campagnes kunnen draaien en haalt uw investering er uit!

  Marketing Automation

  Er zijn zoveel manieren om uw prospects te benaderen en waarschijnlijk heeft u deze manieren nog lang niet benut. Marketing Automation helpt uw bedrijf op verschillende manieren zichtbaar te maken bij potentiële klanten. Door verschillende contactmomenten te hebben, krijgt u een soort conversatie met prospects en ontstaat er een relatie, die zorgt voor conversies en omzetgroei. Meer uit de software halen? Laat ons uw team begeleiden!

  Kennismaken? Wacht niet langer en plan een afspraak in met één van onze ervaren marketeers voor in house marketing begeleiding.