Ervaren marketeers inhuren

senior marketeers met 15+ jaar ervaring
gericht op groei en resultaat

Direct beschikbaar

marketing ondersteuning op maat
bel 0252-823089

Flexibel en voordelig

maandelijks opzegbaar
vanaf 60 euro p.u. of 480 euro per maand

Parttime marketeer gezocht

Parttime marketeer gezocht

Een parttime marketeer neemt u werk uit handen wat u al een poos uitstelt. Wilt u dat dit werk op een goede manier, met een heldere strategie gebeurt? En heeft u behoefte aan een marketeer, die beschikbaar is voor 1, 2 of 3 halve of hele dagen? Schakel dan Valu in, want wij hebben een sterk team marketeers. Met ons weet u dat u groei realiseert zonder zorgen. 

Bij Valu ontzorgen wij de marketing afdeling. Marketing wordt vaak vooruit geschoven op de planning. Zonde, want het is een goede investering in uw bedrijf. Als uw bedrijf niet ontwikkelt op het gebied van marketing, loopt uw bedrijf belangrijke kansen mis. Wacht daarom niet langer en maak gebruik van onze dienst, namelijk een marketeer voor een aantal (halve) dagen per week:

  • met jarenlange ervaring,
  • die kansen ziet,
  • een duidelijk doel najaagt,
  • die voor verschillende dagdelen beschikbaar is,
  • én die zorgt voor duidelijke omzetgroei!

Wat betreft het tarief voor de parttime marketeer; dit is de investering meer dan waard. U betaalt per gewerkt uur namelijk een zeer concurrerend bedrag van €60,-.

Tijdelijke ondersteuning

Tijdens deze tijdelijke ondersteuning zorgt de parttime marketeer van Valu voor een goede fundering en duidelijke groei. Dit kunnen wij realiseren met verschillende marketingstrategieën. 

Welke strategie wij volgen is afhankelijk van uw doelstelling. Wilt u bijvoorbeeld een grotere bekendheid, de content op uw website verbeteren of meer verkeer op uw website? Of wilt u uw concurrentiepositie verstevigen en op korte termijn het aantal leads vergroten? Wij gaan met u in gesprek over uw doel en de te kiezen strategie.

Website optimalisatie

Wij geven u graag een voorbeeld: gaan wij bijvoorbeeld uw website optimaliseren? Wij zorgen in dat geval voor een goede, snelle website met pagina’s die gericht zijn op conversie. U heeft dan in elk geval een goed visitekaartje, maar als deze niet vindbaar is, haalt u nog lang niet alle potentie uit deze website. Daarom zorgt onze marketeer dat deze website ook goed vindbaar is via verschillende kanalen. Wij zetten dan ook goede campagnes op, bijvoorbeeld op Social Media of met Google Ads.

Deze tijdelijke ondersteuning zal ook op de lange termijn haar vruchten afwerpen, aangezien wij kennis graag overdragen aan u en uw medewerkers. De kennis blijft dan intern en het doel kan worden nagestreefd! En heeft u volgend jaar weer sturing nodig? Dan schakelt u Valu gewoon weer in. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw vragen of om meteen uw parttime marketeer in te schakelen.